top of page

Dyslexilogoped sökes till mottagningen i Tumba

Om oss

Logopedteamet Stockholm arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Vi har funnits i Botkyrka sedan 2018 med fokus på barn med tal- och språksvårigheter, läs- och skrivutredningar samt Selektiv mutism. Verksamheten är under expansion och vi utökar nu vår verksamhet i Tumba med fler logopeder. Vi har även mottagningar i Bro och Saltsjö-Boo.

Som en del i vårt team jobbar du med flera andra erfarna kollegor på mottagningen och verksamheten i stort. Hos oss har du tillgång till kollegialt stöd och utbyte, flexibla arbetstider och goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi har en trivsam arbetsplats med högt i tak.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön med möjlighet till löneutveckling, god tjänstepensionsavsättning samt friskvårdsbidrag.

Mottagningen ligger på gångavstånd till pendeltåg och bussar nära Tumba Station.

Arbetsuppgifter

Utredning och behandling av barn och ungdomar med tal- och språksvårigheter. I arbetet ingår samarbete med BVC-mottagningar samt kontakt med förskolor och skolor.

Kvalifikationer

Leg logoped. Intresse för och erfarenhet av logopediskt arbete med barn samt flerspråkighet är meriterande.

Personliga egenskaper

Arbetet är i hög grad självständigt och sker med frihet under ansvar då vi inte tillämpar fasta kontorstider, istället väljer du hur du vill planera ditt arbete.

Vi söker därför dig som är ansvarstagande och flexibel och som kan förena självständigt arbete med god samarbetsförmåga. Du är öppen och social och tycker om att arbeta med patienter från olika bakgrunder och miljöer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Övriga uppgifter

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Individuell lönesättning tillämpas

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan till jobb@logopedteamet.se

pa_uppdarag Region stockholm.png
bottom of page