top of page

Logoped sökes till mottagningen i Tumba

Om oss

Logopedteamet Stockholm AB är en privatägd logopedmottagning i Tumba, Botkyrka som arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Våra patientgrupper innefattar barn med kommunikativa/språkliga svårigheter, talängslan/selektiv mutism samt utredningar av läs- och skrivförmågor.

Som en del i vårt team jobbar du med tre andra erfarna kollegor på mottagningen. Hos oss har du tillgång till kollegialt stöd och utbyte, flexibla arbetstider och goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi har en trivsam arbetsplats med högt i tak.

Vi erbjuder god tjänstepensionsavsättning, friskvårdsbidrag samt konkurrenskraftig lön med möjlighet till löneutveckling.

 

Mottagningen ligger på gångavstånd till pendeltåg och bussar nära Tumba Centrum.

Arbetsuppgifter

Utredning och behandling av barn och ungdomar med tal- och språksvårigheter. I arbetet ingår samarbete med BVC-mottagningar samt kontakt med förskolor och skolor. I arbetsuppgifterna kan det eventuellt även bli aktuellt att genomföra läs- och skrivutredningar.

Kvalifikationer

Leg logoped. Intresse för och erfarenhet av logopediskt arbete med barn samt flerspråkighet är meriterande.

Personliga egenskaper

Arbetet är i hög grad självständigt och sker med frihet under ansvar då vi inte tillämpar fasta kontorstider, istället väljer du inom ramen för din kvot hur du vill planera ditt arbete.

Vi söker därför dig som är ansvarstagande och flexibel och som kan förena självständigt arbete med god samarbetsförmåga. Du är öppen och social och tycker om att arbeta med patienter från olika bakgrunder och miljöer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Övriga uppgifter

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Individuell lönesättning tillämpas

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 15 augusti 2022.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan till jobb@logopedteamet.se

pa_uppdarag Region stockholm.png
bottom of page