top of page

Logoped sökes till mottagningen i Saltsjö-Boo

Om oss

Logopedteamet Stockholm AB är en privatägd logopedverksamhet som arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Våra patientgrupper innefattar barn med kommunikativa/språkliga svårigheter, talängslan/selektiv mutism samt utredningar av läs- och skrivförmågor. Vi har två mottagningar i Tumba och Bro och kommer i februari att öppna en ytterligare logopedmottagning i Saltsjö-Boo, Nacka kommun.

Som en del i vårt team jobbar du med flera andra erfarna kollegor på mottagningen och verksamheten i stort. Hos oss har du tillgång till kollegialt stöd och utbyte, flexibla arbetstider och goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi har en trivsam arbetsplats med högt i tak. Det finns möjligheter att avancera inom verksamheten för den som har vilja och kompetens att axla ett större ansvar och arbetsuppgifter utöver det sedvanliga kliniska arbetet, exempelvis platsansvar eller utveckling av evidensbaserad praktik inom mottagningen.

 

Vi erbjuder god tjänstepensionsavsättning, friskvårdsbidrag samt konkurrenskraftig lön med möjlighet till löneutveckling.

Kommunikationerna är goda till stan med busshållplats i nära anslutning till mottagningen.

Arbetsuppgifter

Utredning och behandling av barn och ungdomar med tal- och språksvårigheter. I arbetet ingår samarbete med BVC-mottagningar samt kontakt med förskolor och skolor.

Kvalifikationer

Leg logoped. Erfarenhet av logopediskt arbete, samt flerspråkighet är meriterande.

Personliga egenskaper

Arbetet är i hög grad självständigt och sker med frihet under ansvar då vi inte tillämpar fasta kontorstider, istället väljer du inom ramen för din kvot hur du vill planera ditt arbete.

Vi söker därför dig som är ansvarstagande och flexibel och som kan förena självständigt arbete med god samarbetsförmåga. Du är öppen och social och tycker om att arbeta med patienter från olika bakgrunder och miljöer.

 

Övriga uppgifter

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Individuell lönesättning tillämpas

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 10 mars 2023.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan till jobb@logopedteamet.se

pa_uppdarag Region stockholm.png
bottom of page