top of page

Logoped sökes till mottagningen i Bro

Om oss

Logopedteamet Stockholm AB är en privatägd logopedverksamhet som arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Vi har funnits i Botkyrka sedan 2018 med fokus på barn med tal- och språksvårigheter samt läs- och skrivutredningar. Sedan våren 2021 tar vi även emot barn med frågeställning Selektiv mutism. Verksamheten är under expansion och vi utökar nu vår verksamhet i Upplands-Bro med fler logopeder. Mottagningen öppnades i nyrenoverade lokaler i Bro Centrum i mars 2022. Under våren har vi även att öppnat en ytterligare mottagning i Nacka.

Som en del i vårt team jobbar du med flera andra erfarna kollegor på mottagningen och verksamheten i stort. Hos oss har du tillgång till kollegialt stöd och utbyte, flexibla arbetstider och goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi har en trivsam arbetsplats med högt i tak.

 

Vi erbjuder god tjänstepensionsavsättning, friskvårdsbidrag samt konkurrenskraftig lön med möjlighet till löneutveckling.

Mottagningen ligger på gångavstånd till pendeltåg och bussar nära Bro Station.

Arbetsuppgifter

Kombinerad tjänst: Utredning av barn, ungdomar och vuxna med läs- och skrivsvårigheter samt sedvanligt kringarbete. I arbetsuppgifterna ingår även att utreda och behandla barn med tal- och språksvårigheter.

Kvalifikationer

Leg logoped. Intresse för och erfarenhet av logopediskt arbete med barn samt flerspråkighet är meriterande.

Personliga egenskaper

Arbetet är i hög grad självständigt och sker med frihet under ansvar då vi inte tillämpar fasta kontorstider, istället väljer du inom ramen för din kvot hur du vill planera ditt arbete.

Vi söker därför dig som är ansvarstagande och flexibel och som kan förena självständigt arbete med god samarbetsförmåga. Du är öppen och social och tycker om att arbeta med patienter från olika bakgrunder och miljöer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Övriga uppgifter

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Individuell lönesättning tillämpas

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 16 juni 2023.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan till jobb@logopedteamet.se

pa_uppdarag Region stockholm.png
bottom of page